کشف ده ها تن ماهی سالمون کیلویی فاسد شده در جنوب

سالمون نام جمعی ماهی سالمون است که شامل گونه‌های مختلف است.

آنها می توانند هر دو ساکن اقیانوس ها و آب شیرین باشند، کیفیت طعم متفاوتی داشته باشند.

برای اطلاع از قیمت ماهی سالمون کیلویی می توانید به سایتها و مراکز معتبر مراجعه کنید.

همه آنها رنگ گوشت قرمز ندارند به عنوان مثال، ماهی سفید و ماهی سفید، اما آنها همچنین متعلق به ماهی آزاد هستند.

همه ماهی های سالمون دارای پروتئین بالایی هستند، محتوای چربی متفاوت است، اما معمولا ماهی آزاد خیلی چرب نیست.

ماهی قزل آلا حاوی اسیدهای چند غیر اشباع مهم است: امگا 3 و امگا 6.

آنها برای خاصیت ارتجاعی و سلامت پوست و مو ضروری هستند.

همچنین اسیدها به قوی‌تر شدن عروق کمک می‌کنند.

با کمبود این مواد، مو کدر، شکننده می شود، پوست خشک می شود.

برای جلوگیری از این امر، خوردن ماهی یکی دو بار در هفته توصیه می شود.

ماهی

ماهی سالمون برای بهبود گردش خون نیز مفید است.

ویتامین های گروه B و همچنین اسید نیکوتین، سطح کلسترول “بد” را کاهش می دهند و مویرگ های کوچک را گسترش می دهند.

مطالعات نشان می دهد که اسیدهای چرب موجود در ماهی قزل آلا بر سلول های مغز تأثیر می گذارد.

آنها مشکلات تمرکز، توجه، حافظه را کاهش می دهند.

آزمایشی که روی موش ها انجام شد نیز افزایش طول عمر را نشان داد. حیوانات با رژیم غذایی غنی از امگا 3 تغذیه شدند.

ماهی قزل آلا رکورددار محتوای فسفر و پتاسیم است.

بخش زیادی از ماهی های موجود در قفسه ها در اسارت رشد می کنند.

اغلب او را با آنتی بیوتیک ها، هورمون ها تغذیه می کنند تا سریعتر رشد کند و چاق تر شود.

این می تواند خطرناک باشد، به خصوص برای زنان باردار و کودکان.

این ماهی در شکل خالص خود در پزشکی استفاده نمی شود، اما مطالعات متعددی روی ماهی قزل آلا در حال انجام است.

توانایی ماهی و خاویار برای تأثیرگذاری بر وضعیت بدن، کاهش سرعت پیری، کاهش فشار و حتی مهار رشد تومورها در حال بررسی است.

اساساً این خواص با غلظت بالای اسیدهای چرب و ویتامین ها همراه است.