تجزیه و تحلیل عملکرد آلوچه خشک آفتابی با استفاده از قانون دوم ترمودینامیک یک رویکرد منطقی برای ارزیابی ارائه می دهد.
تجزیه و تحلیل اگزرژی ابزاری قدرتمند در طراحی، بهینه سازی و ارزیابی عملکرد سیستم های انرژی برای تعیین کیفیت انرژی، مقایسه منابع مختلف انرژی و دستیابی به حداکثر عملکرد سیستم است.
زیرا اجازه می دهد تا تمام تلفات ناشی از آلوچه خشک مراغه خانگی ناپذیری محاسبه شود و راه های جایگزین ممکن برای انجام کار که در نهایت منجر به حداقل مصرف انرژی می شود، بررسی شود.
کاهش مقادیر CExC می تواند منابع طبیعی را برای نسل بعدی ذخیره کند، همچنین انتشار گازهای گلخانه ای را کنترل کرده و کیفیت زندگی انسان را بهبود می بخشد.
مقدار CExC برای تولید 1 تن آلو 1.55 GJ برآورد شد.
از آنجایی که مطالعات بسیار کمی در مورد اگزرژی محصولات باغی در منابع موجود با بهترین دانش نویسندگان وجود دارد، اگزرژی تولید آلو با سایر محصولات مقایسه شد.
یک فایل خارجی که دارای یک تصویر، تصویر و غیره است.
مجموع مقادیر CExC برای تولید آلوچه خشک جنگلی توت فرنگی در زمین باز و گلخانه ای به ترتیب 74/8 و 18/14 GJ در تن برآورد شد.
افزایش CExC در کشت گلخانه ای در مقایسه با کشت در مزرعه باز به دلیل مصرف بالای برق در گلخانه ها بود.
ارزش کل CExC برای 1 تن محصول گندم آبی و دیم به ترتیب 7.70 و 3.45 GJ بود.
دلیل CExC بالا برای 1 تن گندم آبی حاصل آلوچه خشک نیشابور تولید گندم دیم، استفاده از برق به عنوان منبع اصلی برای پمپاژ آب از چاه های عمیق در سیستم تولید گندم آبی بود.
برای سیب، [31] 4.65 GJ t-1 برای خیار گلخانه ای، [25] 7.34 GJ t-1 برای آفتابگردان، 6.09 GJ t-1 برای سویا، و 7.90 GJ t-1 برای تولید زیتون.
مقایسه نتایج نشان می دهد که مقدار CExC تولید آلو تازه کمتر از سایر محصولات کشاورزی است.
- منابع:
- تبلیغات: