5 سس اصلی وجود دارد که به عنوان اجداد همه سس ها به جز همه سس های مورد استفاده در آشپزی فرانسوی شناخته می شوند و همه سس های دیگر بر اساس این سس های اصلی ساخته می شوند.
سس سفید دلپذیر از جمله سس های پر طرفدار می باشد که بازار فروش آن بسیار پر رونق می باشد و طعم خوبی که دارد غذای شما را لذیذ می کند.
چهار مورد از آنها سس هایی هستند که توسط Antonin Carême در قرن 18 اختراع شد: سس بشامل (سس بشامل)، سس سفید (سس ولوته)، سس قهوه ای (سس اسپانیول) و سس قرمز، سس گوجه فرنگی.
با این حال، زمانی که آگوست اسکوفیه سس زرد (سس هلندیز) را در قرن نوزدهم به این گروه اضافه کرد، این 4 سس به عنوان 5 عدد از آنها به امروز رسید.
سس بشامل احتمالا ساده ترین سس اصلی است. زیرا نیازی به آمادگی ندارد.
اگر شیر، آرد و کره دارید، عملاً می توانید سس بشامل درست کنید.
سس بشامل یک سس گوشتی خوشمزه است که از غلیظ شدن شیر ساده با روکس سفید تهیه می شود. روکس چسبی است که از روغن پخت و پز و آرد تهیه می شود.
سپس بشامل را با پیاز، میخک و جوز هندی طعم دار می کنند و می پزند تا بافت آن مخملی و خامه ای صاف شود.
بشامل ; می توان از آن به عنوان یک ماده در دستور پخت ماکارونی مانند لازانیا، سس مرغ و کاسرول استفاده کرد.
اما همچنین به عنوان سس پایه برای برخی از رایج ترین سس های سفید، سس های خامه ای و سس های مبتنی بر پنیر عمل می کند.
رایحه قوی سیر با محصولات پخته شده کاملا هماهنگ است.
مخصوصاً وقتی با خامه ترکیب شود، با بافت و طعم گوشت سفید بسیار مناسب است.
بنابراین، چگونه یک سس گوشت درست کنیم که با این عطر خوشمزه برای همه گوشت های سفید مناسب باشد.
برای این دستور غذایی خاص که از همه کسانی که عاشق خوردن سیر هستند نمره کامل می گیرد، مخلوطی از کره و روغن گیاهی را به نسبت یک به یک روی حرارت متوسط تهیه کنید.
سیر را در این روغن به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا عطر خود را بگیرد. سپس آرد را اضافه کرده و حدود 1 دقیقه دیگر تفت دهید و هم بزنید.
خامه غلیظ و آب مرغ را به سس اضافه کنید. سس را با تفت دادن روی اجاق به مدت 3-5 دقیقه دیگر غلیظ کنید.