بیش از 150 نوع مختلف سیب زمینی درجه یک وجود دارد.
حدود بیست عدد از آنها در غرفه های ما وجود دارد که بر اساس نوع گوشت و کاربرد آشپزی آنها طبقه بندی می شوند: سیب زمینی با گوشت سفت (آماندین، شارلوت و غیره)، با گوشت آب شده (آگاتا، مونالیسا و غیره)، با آرد آلی، گوشت و گوشت اصلی Vitelotte، Bleue d’Auvergne، و غیره.
خرید سیب زمینی:
ترجیحا انواعی با گوشت زرد، قرمز یا آبی بخرید که از نظر مواد مغذی غنی تر از سیب زمینی سفید هستند.
ممکن است مجبور شوید برای پیدا کردن آنها به بازار بروید، زیرا هنوز در فروشگاه های مواد غذایی کمیاب هستند.
به دنبال انواع با غده های کوچک دراز مانند راته، آلمانی فینگرلینگ، موز، سیب زمینی کاما و غیره باشید.
طعم آنها لطیف تر است و می توان آنها را به طور کامل بدون اضافه کردن بشقاب سرو کرد.
خوب نگهش دار:
سیب زمینی ها را تاریک، خنک و خشک نگه دارید.
از یخچال دوری کنید، زیرا دمای سرد نشاسته را به قند تبدیل می کند که یک ویژگی نامطلوب در پخت و پز است.
چگونه آن را بپزیم؟ چگونه آن را مطابقت دهیم؟
در فر، لباس در مزارع، پر شده با خامه ترش و پیازچه خرد شده، یا به سبک مجارستانی، پر شده با سس ماست، آب مرغ، پاپریکا، نمک و فلفل.
فریتو حماقت: به اندازه های مختلف چوب برش دهید، آنها را بعد از مسواک زدن با کمی روغن زیتون و ادویه ها در فر تفت دهید.
آنها را به صورت خام رنده کنید و پنکیک هایی را شکل دهید که مانند پنکیک در روغن زیتون یا کره بپزید.
پوره شده، با کره، شیر یا خامه، پوست یک لیمو، سیر و جعفری. یا با موسیر و پنیر خامه ای گیاهی.
در افزودن سایر سبزیجات له شده مانند هویج، شلغم، کرفس و غیره تردید نکنید.
در سوپ ها برای مدت طولانی، در اروپا، سیب زمینی عمدتا به این روش مصرف می شد.
ویشیسواز، که با تره فرنگی، سیب زمینی، آب مرغ و خامه (یا ماست) درست می شود، کلاسیک باقی می ماند.
آن را سرد یا گرم سرو کنید و با پیازچه یا شاهی خرد شده تزئین کنید.
به دلیل غنی بودن از نشاسته، سیب زمینی می تواند به هر سوپی که کمی بیش از حد نازک است قوام دهد.