رادیکال های آزاد که به طور طبیعی در نتیجه متابولیسم یا به دلیل قرار گرفتن در معرض آلودگی، دود سیگار و الکل تولید می شوند، با بدن شما سازگاری ندارند.
در واقع آنها به سلول ها آسیب می رسانند.
از این رو بهتر است بلوبری مصرف کنید و انواع آن بلوبری در بازار تهران به فراوانی یافت می شود.
آنتی اکسیدان ها کلید کاهش تاثیر استرس اکسیداتیو هستند.
زومپانو توضیح میدهد: «آنتیاکسیدانها یک سد یا یک سپر در اطراف سلول ایجاد میکنند تا از آسیب دیدن آن محافظت کنند.
همانطور که اتفاق می افتد، بلوبری دارای آنتی اکسیدان های بسیار بالایی است به ویژه آنتوسیانین ها، که همچنین در chokeberries و elderberries یافت می شوند.
طبق یک مطالعه در سال 2004 ، یک فنجان بلوبری (توت هایی که برای خوردن رشد می کنند) دارای 9019 آنتی اکسیدان است.
بلوبری (یا وحشی) دارای 13427 کل آنتی اکسیدان در هر فنجان است.
پر از ویتامین و مواد معدنی:
بلوبری علاوه بر کم کالری بودن، دارای مواد مغذی نیز هست.
آنها منابع خوبی از ویتامین C و ویتامین K و همچنین منگنز هستند.
یک فنجان بلوبری مقدار توصیه شده روزانه ویتامین ها و مواد معدنی زیر را تامین می کند:
- ویتامین C: 24 درصد
- ویتامین K: 36٪.
- منگنز: 25 درصد
- فیبر غذایی: 14 درصد
ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی و تقویت سایر عملکردهای بدن شناخته شده است، در حالی که ویتامین K به لخته شدن خون شما کمک می کند.
در همین حال، منگنز همچنین می تواند به لخته شدن خون کمک کند، در حالی که باعث تقویت استخوان و عضلات می شود.
بلوبری سرشار از فیبر محلول است.
زومپانو می گوید: «فیبر محلول به اطراف صفرا در روده ما متصل می شود و به حذف آن کمک می کند.
صفرا ضایعاتی است که از چندین چیز از جمله کلسترول، اسیدهای صفراوی، نمک ها، فلزات و بیلی روبین (ماده ای که پس از تجزیه گلبول های قرمز تولید می شود) ساخته شده است
به همین دلیل است که حذف آن بسیار مهم است. زمانی که فیبر محلول به اطراف صفرا متصل میشود، به حذف صفرای متشکل از کلسترول همراه با مواد زائد بدن کمک میکند
بنابراین میتواند منجر به کاهش کلسترول شود که در نتیجه منجر به پیشگیری یا کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود.